Bøger

Bøger

18 Sep 2013

DEN GYLDNE KLOKKE

Submitted by admin

Fortællingen om sømandskirken er farvet med forskellige pensler af en række af de personer og personligheder, som har kendt den og præget den. Blandt andre de fire præster, som har virket der gennem de 25 år.

Kirkens vartegn, den skibsklokke, som Kong Christian X fik som gave som tak for redningen af det svenske skib BELE, hænger nu i Sømandskirken i Singapore og lægger navn til bogens titel.

18 Sep 2013

Emne: Nepal - Mustang
Om en ekspedition til det Nepal og det delvist lukkede tidligere kongerige Mustang i marts-maj 2000. Bogen tegner et billede af mødet med en ældgammel tibetansk kultur i en glemt enklave af Nepal - men er også en guide med baggrund og praktiske oplysninger for andre opdagelsesrejsende BOG: JP Explorer, Jyllandsposten, DR Multimedie, eksp.

DBK, 2000 - 83 biblioteker -
af Jan Lund, Jakob Rubin og Caspar Sutton, fotograf: Mik Eskestad
96 sider, illustreret i farver

18 Sep 2013

FRONTLINES

Submitted by admin

Anvendelse/målgruppe/niveau
Målgruppen er erhvervsfolk og iværksættere og andre med interesse for, hvor det internationale samfund og den globale økonomi bevæger sig hen.

Beskrivelse
Jan Lund er journalist og anerkendt Asien-kender med bopæl i Singapore. Han gengiver i alt 88 af sine klummer fra Morgenavisen Jyllands-postens er-hvervstillæg, skrevet inden for det seneste par år. Det overordnede tema for de korte og vel skrevne artikler er de ændringer og udfordringer virksomhederne, og vi som enkeltpersoner, står over for i det 21. århundrede.

18 Sep 2013

500 DAGE VERDEN RUNDT

Submitted by admin

Redigeret udvalg af JP Explorers artikler og logbøger fra en reportagerejse kloden rundt op til årtusindskiftet

2. del. 1. udgave, 1. oplag. 2000 - 20 biblioteker -
Redaktør: Henrik Thomsen, fotos: Carsten Ingemann m. fl., kort: Lars Pryds
2 bind

Forlag: Morgenavisen Jyllands-Posten
Form: rejsebeskrivelser ; rejsedagbøger ; dagbøger ; avisartikler
Opstilling i folkebiblioteker: 40.4
ISBN: 87-88233-10-3
Pris ved udgivelsen: kr. 396,00 net.
176 sider, illustreret i farver

18 Sep 2013

ASIEN BULDRER

Submitted by admin

Om de frembrusende asiatiske samfund og om baggrunden for at asiaterne ligger i overhalingsbanen uanset om det drejer sig om økonomisk vækst, gode universiteter eller højteknologi og om hvordan Danmark kommer med på vognen.

Lektørudtalelse

Anvendelsesmuligheder/målgruppe/niveau:
Bogen beskriver konsekvenserne af den frembrusende udvikling i Asien og henvender sig til politikere, erhvervsfolk og andre beslutningstagere, men også til alle andre der ønske at følge med i udviklingen på den globale politiske og økonomiske scene.

Subscribe to RSS - Bøger